I Bal Charytatywny Polskiej Gastronomii tuż-tuż
Już 13 lutego w Arche Hotel Krakowska w Warszawie odbędzie się I Bal Charytatywny Polskiej Gastronomii. Wydarzenie będzie okazją do integracji przedstawicieli branży gastronomicznej w ramach wsparcia celów charytatywnych. Bilety dostępne w sprzedaży.
Środki zebrane podczas imprezy zostaną przekazane na budowę pracowni gastronomicznej dla uczniów niepełnosprawnych w Zespole Szkół Specjalnych nr 105 w Warszawie oraz na pomoc restauracjom, w których zatrudnionych jest ponad 70 proc. osób z niepełnosprawnością: Zdrówko w Legionowie, Bistro z Ikrą w Rybniku i Przystań w Płocku.
W trakcie imprezy poznamy zwycięzców konkursu na najlepszą szarlotkę, organizowanego przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Przemysłu Spożywczego. Laureaci zaprezentują swoje ciasta.
Jak na bal charytatywny przystało, odbędzie się licytacja na cele charytatywne oraz loteria fantów wykonanych przez uczniów Zespołu Szkół nr 105.
Jednym z punktów programu jest koncert Francois Martineau pod tytułem Francja nad Wisłą, a Krzysztof Drabik, jeden z laureatów programu Mam Talent, zaprezentuje barmańskie show.
Koszt balu to 350 zł od osoby.
Rezerwacje przyjmowane są pod numerem telefonu 535 115 445 lub na email: event@izba-gastronomiczna.pl