III Gastrotargi SMAKKi 2025
To już dziś! W przestrzeni EXPO XXI rozpoczęła się III edycja Gastrotargów SMAKKi. W dniach 9-10 kwietnia 2025 roku Warszawa stanie się centrum innowacji i inspiracji dla sektora HoReCa.
Trendy, technologie, nowe smaki - tego doświadczymy podczas III edycji targów. W tym roku SMAKKi łączą się z targami WorldFood Poland, tworząc wydarzenie o jeszcze większej skali i możliwościach. To właśnie tutaj spotykają się profesjonaliści, liderzy rynku, pasjonaci kulinarni i dostawcy innowacyjnych rozwiązań.
Gastrotargi SMAKKi są okazją, aby spotkać ekspertów, liderów rynku oraz dostawców najnowszych technologii i rozwiązań dla sektora HoReCa - podkreślają organizatorzy. To wydarzenie stworzone dla właścicieli restauracji, szefów kuchni, menedżerów hoteli, dostawców żywności oraz wszystkich tych, którzy poszukują inspiracji i nowoczesnych narzędzi do rozwoju swojego biznesu.
W programie targów m.in. konkursy. Odbędą się wydarzenia, takie jak:
- Konkurs kuchni roślinnej Złoty Karczoch który nagrodzi najlepsze wegańskie dania przygotowane przez profesjonalistów.
- Mistrzostwa Polski Latte Art w których bariści zaprezentują umiejętności tworzenia artystycznych wzorów ze spienionego mleka na kawie.
- Cup of Poland konkursu na najwyższej jakości kawę paloną w Polsce.
- Konkurs Street Food MASTERSskierowany do kucharzy specjalizujących się w nowoczesnym street foodzie.
Ponadto w ramach targów odbędzie się konferencja Liderek Branży HoReCa, która w tej edycji poświęcona jest zrównoważonemu przywództwu w gastronomii i hotelarstwie. Uczestnicy dowiedzą się, jak łączyć efektywność biznesową z odpowiedzialnością społeczną, budować silne zespoły oraz tworzyć firmy oparte na wartościach.
Kiedy? 9-10 kwietnia 2025 roku
Gdzie? EXPO XXI Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14