Nowy koncept w Fabryce Norblina
Fabryka Norblina wzbogaciła się o kolejny koncept gastronomiczny. Z początkiem lipca drzwi w warszawskim kompleksie przy Żelaznej 51/53 otworzył Chocobon - lokal dla miłośników słodkości. Deserownia zajęła ponad 660 mkw.
Nowy punkt na kulinarnej mapie Fabryki Norblina zaprasza odwiedzających do odkrywania smaków czekolady. Oferuje przestrzeń, w której można odpocząć od codziennego pośpiechu, delektując się wyborem deserów premium. W menu znajdują się różnorodne słodkości, w tym brownies, gofry, naleśniki, włoskie lody oraz oryginalne kompozycje mrożonych deserów.
- Naszym celem jest stworzenie miejsca dla wszystkich miłośników słodyczy, oferując unikalne połączenie słodkości w nowoczesnym designie. Chcemy stać się ukochaną częścią społeczności, zapewniając niezapomniane doświadczenia zarówno dla mieszkańców, jak i odwiedzających - swoją wizją nowego konceptu Chocobon Home of Sweets podzielił się Wissam El Haber.
- Chocobon to nie tylko smak, to całe doświadczenie. Stworzyliśmy wnętrze, które jest równie przytulne, co eleganckie, aby każdy mógł poczuć się jak w domu. Atmosfera sprzyja relaksowi i cieszeniu się chwilą. Pozycje w naszym menu to prawdziwa uczta dla podniebienia - od wyrafinowanych smaków belgijskiej czekolady, przez ręcznie robione milkshake?i po starannie dobrane mieszanki kawy - dodaje Pierre Abi Nader.
Nowe miejsce czeka na gości codziennie od 9:00 do 21:00.