Zmiany w food courcie Wola Park
W warszawskim centrum wdrożono kolejne zmiany. Tym razem odnowiony został food court. Zmodernizowano przestrzeń spotkań, a strefa gastronomiczna zyskała m.in. strefy z siedziskami oraz udogodnienia umożliwiające pracę zdalną.
Stefa gastronomiczna Wola Parku to przestrzeń połączona z antresolą o powierzchni ponad 1300 mkw. Strefa liczy 13 najemców, w tym restauracje oraz miejsca oferujące posiłki na wagę. Na antresoli znajduje się również pub sportowy z ofertą piw regionalnych.
W ramach przeprowadzonego remontu, centrum zwiększyło liczbę miejsc siedzących, przestrzeń wzbogaciła się także o naturalną roślinność oraz meble wykonane
z naturalnych surowców. W ramach prac zmianom uległy również wybrane restauracje, które zyskały nowe, zmodernizowane witryny.
Na terenie food-courtu, w ramach wydzielonej strefy - Urban Zone - stworzono miejsca umożliwiające pracę zdalną oraz punkty zapewniające dostęp do hotspotu Wi-Fi i gniazdek do ładowania sprzętów.