Dziczyzna z podlaskich lasów - 100 proc. mięsa bez żadnych dodatków

Dziczyzna z podlaskich lasów - 100 proc. mięsa bez żadnych dodatków

Tomahawk stek comber z kością z jelenia to mięso, które można przygotować na różne sposoby: smażyć, piec, dusić lub grillować. Mięso jest poddawane badaniom weterynaryjnym, pakowane próżniowo i mrożone w temperaturze do -30°C. Pochodzi ze sprawdzonych źródeł, a przed dopuszczeniem do sprzedaży przechodzi wszystkie niezbędne badania i kontrole jakości. Myśliwi pozyskują zwierzynę łowną głównie na terenie położonym w obrębie Puszczy Knyszyńskiej i Puszczy Białowieskiej. Szeroka gama elementów mięsa z dziczyzny dostępna jest w sklepie Podlaskie Wyroby. Dostawa w warunkach chłodniczych odbywa się w ciągu 24 godzin od wysyłki. Więcej informacji: Podlaskie Przedsiębiorstwo Mięsne Sp. z o.o., www.podlaskiewyroby.pl, tel. +48 695 921 510, +48 695 250 069, e-mail: kontakt@podlaskiewyroby.pl