Idealne Cold Brew w designerskim wydaniu
Cold Brew, czyli kawa serwowana na zimno, podbija serca kawoszy na całym świecie. Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych kaw. Charakteryzuje ją mniejsza kwasowość oraz wyjątkowy aromat. Stanowi też doskonałą bazę do koktajli. Rozwiązaniem na idealne Cold Brew w kawiarni, barze czy restauracji jest propozycja przygotowana przez Caffee Vergnano. 100 proc. jednorodna Arabika z Etiopii macerowana przez 24 godziny, następnie poddana jest procesowi paskalizacji, czyli utrwalania wysokim ciśnieniem. Tak przygotowana kawa przelewana jest do 5-litrowych opakowań typu bag in box, dzięki czemu zachowuje wszystkie swoje właściwości. System uzupełnia designerski nalewak z wbudowanym agregatem chłodniczym. Gwarantuje on idealną temperaturę serwowania i nadaje końcowemu produktowi niesamowitą kremową konsystencję.
Więcej informacji: www.caffevergnano.pl, tel. 883 010 853.