MIWE condo z wygodnym systemem załadunku
Wszechstronny piec elektryczny o cechach pieca wsadowego, w którym ciepło działa od góry i dołu, dając pożądany efekt jasnych boków bułek oraz stabilnego spodu chlebów, obecnie najczęściej montowany jest w małych piekarniach w polskich miastach. Kupowany także do cukierni, hoteli oraz gastronomii, gdyż w piecu może być pieczony każdy rodzaj pieczywa, ciasta i potrawy.
Piec jest elastyczny w konfiguracji. Każda z komór może funkcjonować osobno. Wys. komór: standard 170 mm i większa 220 mm. Konfiguracja: do 6 komór wypiekowych - 60x40 cm, 60x80 cm, 80x60 cm, 120x80 cm, 120x120 cm - każda z oddzielną regulacją temperatury i wilgotności.
Opcjonalny system załadowczy jest łatwy i solidny. Stół parkowany bezpiecznie nad głową, nie przeszkadza przy pracy. Zatrzymuje się idealnie przy każdej półce. Załadunek i wyładunek jedną ręką.
Więcej na www.geth.pl