Mąka na pizzę od firmy Młyny Szczepanki!
Z myślą o coraz bardziej wyrafinowanych oczekiwaniach klientów, firma Młyny Szczepanki przygotowała linię mąk specjalistycznych przeznaczonych do celów wypieków domowych, bazujących na tradycyjnych recepturach. Wśród nich jest mąka pszenna na pizzę, idealna do wypieku domowej pizzy. Mąka Szczepanki na pizzę typ 500 to mąka uzyskiwana z przemiału ziarna polskiej pszenicy. Dzięki wysokiej jakości uzyskiwane z niej wypieki ciasta na spód pizzy osiągają optymalny smak i objętość.
Spośród innych nowości mąk przeznaczonych do wypieków domowych, polecamy również: mąkę żytnią razową do wypieku chleba razowego, mąkę pszenną graham przeznaczoną do wypieku domowych bułek graham oraz mąkę pszenną chlebową przeznaczoną do wypieku domowego chleba pszennego.
Więcej informacji na: www.mlynyszczepanki.pl