Nowa linia syropów Fabbri Mixybar Plus w ofercie Gourmet Foods
Wydajność, wysoka zawartość owoców i brak konserwantów - właśnie tym cechują się syropy marki Fabbri, które są numerem 1 na włoskim rynku. Obok klasycznej linii syropów Fabbri Mixybar oraz linii Fabbri Mixybar Zero (bez dodatku cukru) na polskim rynku pojawiła się nowość - Fabbri Mixybar Plus. To innowacyjne syropy barmańskie z jeszcze wyższą zawartościąowoców: aż do 61 proc.. Zapewniają intensywne doznania smakowe i aromatyczne. Są skoncentrowane i wydajne, dlatego przygotowane na ich bazie napoje wymagają użycia mniejszej ilości syropu, a to gwarancja niskiego kosztu przygotowania. Nowa linia uzupełnia portfolio produktów Fabbri dystrybuowanych na polskim rynku przez Gourmet Foods. Firma zapewnia również gotowe rozwiązania dla branży HoReCa: receptury, materiały marketingowe i akcje sezonowe, dzięki którym lokale partnerskie zwiększają zysk.