TOTA IDEALNA do włoskiej pizzy TYP 00 od

TOTA IDEALNA do włoskiej pizzy TYP 00 od "Młynów Zbożowych Żabczyńscy"

Pizza w polskich restauracjach nie już tą samą pizzą, która była do niedawana. Obecnie Klienci wybierają głównie cienkie ciasto. Zwracają uwagę na jakość ciasta oraz składników. Dlatego warto pokazać w swojej restauracji pochodzenie produktów do przygotowywanych potraw. Mąką TOTA do pizzy to mąka z rodzinnego polskiego młyna, która jest produkowana z polskich zbóż. Dzięki niej możemy spożywać zboże z naszego obszaru geograficznego i delektować się ciastem, które zostało wypieczone z mąki bez polepszaczy. Wysoki stopień zmielenia sprawia, że TOTA jest lekka a ciasto z niej miękkie, delikatne, skórka zaś chrupiąca.

TOTA IDEALNA do włoskiej pizzy TYP 00 jest przeznaczona dla profesjonalnych Restauratorów. Obecnie jest dostępna w opakowaniu 10 kg u najlepszych Dystrybutorów HoReCa.

Sklep: www.tota.pl social media: f/polskamakatotainstagram/totamaka

Kontakt: maka@tota.pl