U źródeł arcydzieła natury
Żywiec Zdrój z okazji wprowadzenia na rynek wody w szklanych butelkach zaprosił znakomitych szefów kuchni na wyprawę do źródła krystalicznej górskiej wody. Bogactwo Żywiecczyzny odkrywali Justyna Słupska-Kartaczowska (Jadka, Wrocław), Patrycja Stefanów-Kot (Restauracja Koncertowa, Krynica-Zdrój), Adam Adamczak (Oskoma, Poznań), Rafał Niewiarowski (Dym na Wodzie, Ustka), Dawid Łagowski (Destylarnia, Pałac Mierzęcin) oraz Robert Trzópek (Bez Gwiazdek, Warszawa). Towarzyszył im Tobyn Excell (Sael Project), researcher z laboratorium Nomy. Autorskie menu kucharze zaserwowali w formie 7-daniowej kolacji degustacyjnej w Hotelu Warszawa w Warszawie, podczas oficjalnej premiery nowego produktu Żywiec Zdrój. Kulinarne kreacje uczestników ekspedycji wkrótce pojawią się w ich restauracjach.