Zarządzanie profesjonalną kuchnią za pomocą technologii IoT - gromadzenie i przetwarzanie danych
Najważniejszym celem organizacji zarządzających restauracjami i sklepami convenience jest konsekwentne przygotowywanie i serwowanie klientom świeżych i wysokiej jakości produktów, przy jednoczesnym zapewnieniu bezpieczeństwa żywności i poprawie wydajności sprzętu, konserwacji i monitorowaniu procesu przygotowania.
Aby pomóc im spełnić ten cel, Electrolux Professional wprowadza technologie Internetu rzeczy (IoT),
OnE Connected to cyfrowa platforma dla wszystkich podłączonych urządzeń - nie tylko w kuchni, ale także w pralni. Niezależnie od tego, czy jesteś właścicielem, menedżerem, operatorem czy technikiem, możliwość połączenia różnych usług gastronomicznych od Cook&Chill po szybkie i wysokowydajne urządzenia do gotowania, od mycia naczyń po chłodzenie - bez potrzeby wielu zastosowań, pomaga uzyskać najwyższą wydajność urządzeń, zmaksymalizować przychody i przyspieszyć zwrot z inwestycji.