Zielenica naturalna hodowla pstrąga
Kilkadziesiąt hektarów łąk z certyfikatem ekologicznym przy granicy Doliny rzeki Grabowa otula miejsce hodowli Zielenica. Miejsce, gdzie kończy się dolina i zaczyna teren pagórkowaty, gdzie olbrzymie pokłady wody wybijają w źródła, które zasilają stawy. Krystalicznie czysta, źródlana woda jest najważniejszym walorem, dzięki któremu pstrągi z Zielenicy są wyjątkowe. Naturalna hodowla, dbałość o czystość i higienę środowiska wodnego, wpływają na smak, kondycję i wygląd ryb. W Zielenicy motywację stanowi klient, który degustuje najwyższej jakości produkt. Osoba, która świadomie wybiera markę Zielenica w menu restauracyjnym, wierząc w surowiec i sztukę podania przez Szefa kuchni. Zielenica współpracuje z restauracjami, w których priorytetem jest wyjątkowość, dbałość o produkt i zaangażowanie i styl życia. Wspólnie pokazując walory kuchni polskiej, lokalnej, zdrowej.