Znamy trendy gastronomiczne na 2022 rok!
Które trendy gastronomiczne będą obowiązywały w przyszłym roku? Jakich produktów poszukują goście i na co zwrócą szczególną uwagę? Trendbook HoReCa 2022 jest odpowiedzią na te i inne pytania. Firma Bidfood Farutex, we współpracy z ekspertami z branży HoReCa, stworzyła trendbook, który zawiera informacje na temat przewidywanych zmian i utrzymujących się trendów w branży, w tym m.in. kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, kuchni śródziemnomorskiej, mięsa, sushi i kuchni azjatyckich, cateringów, non food, alkoholi, jak również e-commerce i komunikacji marketingowej. W publikacji znaleźć też można wypowiedzi praktyków - restauratorów, szefów kuchni, właścicieli biznesów gastronomicznych i specjalistów w danych kategoriach. To wszystko sprawia, że trendbook jest dla branży pomocnym narzędziem w ustalaniu priorytetów i wyznaczaniu kierunków rozwoju w nadchodzącym roku. Trendbook można pobrać na stronie www.bidfood.pl/trendbook2022